Koulutuspalvelut

Jatkuvalla kouluttautumisella sekä hiomalla asiakkaille räätälöityjä koulutuspaketteja kohtaavat asiakkaidemme ja omat tavoitteemme.  Koulutettavat pyritään henkilökohtaistamaan, tällä pyrimme mahdollisimman tehokkaaseen oppimisprosessiin.
Kevyt organisaatio on ollut muotia jo viimeisen kahdenkymmenen vuoden ajan, emme siis keksineet uutta, vaan hyödynnämme vanhaa. Lisäksi tarjoamamme yhdistelmäkoulutukset antavat asiakkaille merkittävän edun. Asiakkaamme koostuvat suuryrityksistä kaupunkeihin ja oppilaitoksiin sekä yksittäisiin työnsuorittajiin. Koulutuksia pidetään usein myös asiakkaiden omissa tiloissa, jolloin voimme painottaa koulutuksessa asiakkaalle tärkeitä asioita ja antaa yksilöityä koulutusta.

Mukavaa työssä ovat kurssilaiset. Tosin kurssilaisen tullessa täydennyskoulutukseen on meillä myös ketunhäntä kainalossa. Meillä  nimittäin on tapana kuunnella ja ottaa opiksi kurssilaisille sattuneista käytännön kokemuksista. Näitä voimme hyödyntää koulutuksissamme. Kuivia luentotilaisuuksia olemme välttäneet, sillä nukahtaahan sitä mieluummin omaan petiin kuin kovalle pulpetille.

Turvallisuusneuvonantajakoulutus

Trukkikortti

Ensiapukoulutus

Korkealla työskentelyn koulutus

Väestönsuojanhoitajan kurssi

Alkusammutuskoulutus

Henkilönostinten kuljettajakoulu